Behandelingen

Veel onwetendheid onder de mensen

Veel mensen weten niet goed welke ziekten in aanmerking komen voor alternatieve behandeling. Sommige aandoeningen kunnen volledig genezen worden. Bij andere aandoeningen is een flinke verlichting van de klachten mogelijk. Sommige aandoeningen kunnen hooguit aanvullend behandeld worden. Er zijn ook mogelijkheden om bijwerkingen van reguliere medicatie te verlichten zonder de werking van die gewone medicijnen te verminderen!

Overzicht behandelingen

In het overzicht krijgt u een beetje een idee van wat met te behandelen is. Het is echter onmogelijk om alles te vermelden. Na 20 jaar ervaring in de reguliere geneeskunde, Chinese geneeskunde, voedingsgeneeskunde, kruidenkunde en homeopathie blijken veel klachten goed aan te pakken!

Specifieke behandelingen

Belangrijk

In het bijzonder is het nog belangrijk om te weten dat homeopathie en kruidengeneeskunde zeer geschikt zijn voor baby`s, kinderen en zwangere vrouwen, vooral omdat homeopathische middelen geen risico’s met zich meebrengen indien met vakkennis en verantwoord toegepast.
Alleen een (alternatief) Arts kan ook de medische kant van uw klachten betrouwbaar beoordelen en zo nodig terugverwijzen naar het reguliere circuit! Ook kan een arts beter een onderscheid maken tussen zinvolle en onzinnige behandelingen (in het alternatieve veld zijn helaas ook onbetrouwbare elementen te betreuren en worden mensen diagnosen aangepraat waar helaas niets van klopt).