Praktijk van Dinteren

Specialisaties

Veel richtingen

Albert van Dinteren heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van klachten die in het normale reguliere circuit niet goed opgelost of aangepakt kunnen worden.
Na 30 jaar praktijkervaring in het huisartsenwerk, ziekenhuiswerk en in het alternatieve veld zoveel mogelijk wetenschappelijk bewezen Complementaire integratieve geneeskunde (Kruidengeneeskunde opleidingen zowel westers als Chinees/acupunctuur/ orthomoleculaire geneeskunde en homeopathie/voedingsgeneeskunde op basis van Evidence Based Medicine)

 

krijgt u van hem een gedegen en betrouwbaar behandeladvies. Als voormalig huisarts (en daarin nog steeds nascholend) kent Dokter van Dinteren ook de reguliere medicijnen en eventuele interacties met alternatieve middelen zoals supplementen en kruiden. Hij kan u daarom beter adviseren wat wel en niet samen kan en wat wel of juist niet verstandig is. Daarbij worden de vele duizenden wetenschappelijke onderzoeken gebruikt die op o.a. Pubmed zijn gepubliceerd. 

Verder heeft hij in de afgelopen 30 jaar nog ervaring opgedaan met vele minder vaak voorkomende of bijzondere klachten. Zie daarvoor het overzicht van mogelijk te behandelen ziektes en aandoeningen.

terug naar overzicht Praktijk van Dinteren