Tarieven

Vergoedingen

Vergoedingen van Consulten

Als geregistreerd lid van de NAAV, AVIG, MBOG en NVF komen de consulten ook dit jaar in aanmerking voor vergoeding door uw ziektekosten verzekeraar mits u hiervoor aanvullend verzekerd bent. De nieuwe polissen van de zorgverzekeraars zijn hier overigens niet altijd even duidelijk over. De hoogte van de vergoeding hangt af van de door u gekozen aanvullende verzekering.

B e l a n g r ij k !
Volgens de Nederlandse wet moet ik u erop attenderen, dat u eerst uw eigen huisarts bezocht dient te hebben voor uw klachten, voordat u bij mij langskomt. Als u bij mij op consult komt ga ik er dan ook van uit, dat u dat gedaan heeft. Indien u van eventuele eerdere onderzoeken uitslagen heeft, wilt u deze dan meenemen naar het consult.

Dokter Albert van Dinteren schrijft overigens medicijnen alleen maar voor op recept via de apotheek of supplementen via de Roode Roos. Er worden dus geen middelen verkocht aan de praktijk zodat u met een echt onafhankelijke behandeling te maken heeft!

LET OP: Niet alle verzekeraars (Ohra, CZ, Nationale Nederlanden) vergoeden vanaf 1 januari 2019 Orthomoleculaire Geneeskunde via de MBOG, maar wel via de AVIG.

Vraag het na bij uw eigen verzekering.

 

 


terug naar overzicht Tarieven